A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Acapella 970×250
Heszperidák 300*300

Hagyd a pénztári blokkokat és a kis füzetet: ezek az appok segítenek összegyűjteni a kiadásaidat

finn wellness 640*360

Természetesen akkor tudunk spórolni, ha kevesebbet költünk, mint amennyi bevételünk van, és ezt a kis többletet minden hónap végén biztosítani tudjuk. Ám a pénz könnyen kifolyik a kezeink közül, ha nem figyelünk oda. Vannak olyan fix kiadásaink, melyekkel hónapról hónapra számolnunk kell, tudjuk, mennyi ment el a lakbérre és a telefonszámlára, de mi van azzal a pénzzel, ami csak úgy eltűnik?

Ha takarékoskodni szeretnénk, érdemes tudni, mire költöttük el a pénzünket. De hogyan tudjuk könnyen nyomon követni a kiadásokat? Nem kell blokkokat őrizgetni, kis füzetben hosszú listákat vezetni a költségeinkről. Ezek az appok segítenek!

Wyze

A Wyze egy magyar fejlesztésű alkalmazás, mely rendkívüli módon megkönnyíti a dolgunk: nem kell sokat pötyögni, a netbankból tölti le a szükséges adatokat és automatikusan kategóriákba is rendezi őket. Hátránya, hogy csak négy bankkal működik: az Erste, a Raiffeisen, a Gránit és az OTP ügyfelei használhatják.

Koin

Szintén magyar fejlesztőknek köszönhetjük ezt az applikációt. Felhasználóbarát, percre pontosan megmondja, hogy a beírt tételek alapján mennyi pénzünk van, bevételeinket, kiadásainkat Excel fájformátumban is le lehet tölteni, így akár ki is nyomtathatjuk költségvetésünket, ha attól félünk, hogy egyszer elszáll minden adatunk.

You Need A Budget

Az előbbi két ingyenes appal szemben a You Need A Budget fizetős, havi öt dollárt kell érte kiadnunk. Cserébe elég sokat tud, viszont bonyolultabb, mint társai. A felhasználó legalább egyszer időt kell, hogy szánjon a következők beállítására: mennyi bevétele van egy hónapban, milyen kiadásai vannak kategóriákra lebontva. Egy ingyenes tesztidőszakot követően, ha mellette döntünk, rengeteget segít: sok-sok funkciójához folyamatosan küldi az oktatóanyagot, az értesítések pedig felhívják a figyelmet arra, ha kihagytunk valamit, amit érdemes kipróbálni.