A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Perfect Look 970*250
Stihl-hja-300×300

A BitHarp nagy teljesítményű bányászgépeket dobott piacra

Acapella 640×480

A kriptovaluták bányászatára szolgáló számítógépek kiemelkedő gyártója, a BitHarp Group Limited örömmel jelenti be két új, nagy teljesítményű, vízhűtéses mining rigje (bányászgép) megjelentetését, amelyek kiváló használati jellemzőkkel és példa nélkül álló nyereségtermelési képességekkel rendelkeznek. A két, Lyre Miner és Harp Miner elnevezésű, magas hash rátát biztosító és ugyanakkor igen alacsony energiafogyasztású bányászgépeket úgy tervezték, hogy azok már egy röpke hónap elteltével befektetési megtérülést biztosítsanak használóiknak.

A rendkívül erőteljes, de ugyanakkor kisméretű Lyre Miner bányászgép helyigénye korlátozott, és számos olyan hasznos alkotórésszel rendelkezik, mint például az érintőképernyős kezelőfelület, amely könnyű működtetést és ellenőrzést teszt lehetővé. A másik újonnan elérhető bányászgép, a Harp Miner közvetlen vízhűtéses (direct liquid Cooling [DLC]) modell, amelynek tervezésénél a biztonságot és a hibatűrést tekintették prioritásnak. A készülék kialakításának köszönhetően kiküszöböli a vízhűtéssel kapcsolatos összes kockázatot, és biztonságos, hatékony és pénztárcabarát ökoszisztémát kínál a kriptovaluta-bányászathoz.

A BitHarp megemlítette azt is, hogy két új bányászgépét úgy tervezte és konfigurálta, hogy azok a kevés bányászati tapasztalattal vagy ismerettel rendelkező általános befektetők számára is biztosítsák a kriptovaluta-bányászattal elérhető előnyöket. A könnyen működtethető felhasználói felületnek és a nagy teljesítménynek köszönhetően ezekkel a bányászgépekkel bárki szinte azonnal nyereségesen bányászhat kriptopénzt: egyszerűen csak csatlakoztatnia kell a mining riget az elektromos hálózatra, és már meg is kezdheti a profittermelést.

(OTS)