A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Henkel 970*250
Praktiker 300*300

Szavazz és nyerj az egyetemednek 50 zöldellő fát!

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A legtöbb szavazatot kapó felsőoktatási intézmény számára a Diákhitel Központ vállalja a környezetbe illő fák elültetését a hallgatókkal közösen.

Ezzel a felhívással hirdetett nyereményjátékot október 17-ig a Diákhitel Központ facebook oldalán a felsőoktatási intézmények számára. A kezdeményezés célja, hogy a Központ a hallgatókkal közösen ötven, környezetbe illő fát ültessen el annak a magyarországi egyetemnek a kampuszán, amelyre a legtöbb szavazat érkezik.

Nem kizárólag az első hely megszerzése fontos ebben a felhívásban, hanem a hallgatók aktív részvétele is. Jól bizonyítja a magyar fiatalok elkötelezettségét a fenntartható jövő és a klímavédelem, valamint az egyetemük és főiskolájuk közvetlen környezetének élhetőbbé tétele iránt, hogy alig három nap alatt több mint 10 ezer szavazat érkezett a Diákhitel Központ felhívására – hangsúlyozta Magyar Péter vezérigazgató.

A Diákhitel Központ Zrt. ezzel a felhívással kíván csatlakozni a kormány fásítási programjához. Mivel a felhívás rendkívül népszerű, így azt a jövőben mindenképpen folytatni kívánjuk és szeretnénk kiterjeszteni az akciót középiskolák számára is – tette hozzá Magyar Péter.

(OTS)