A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Praktiker 300*300

Az Amazon vevői rekordmennyiségű terméket vásároltak a kiberhétfő keretében (1. rész)

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Az Amazon ügyfelei világszerte több százmillió cikket rendeltek online a hálaadás napja és a kiberhétfő közötti időszakban.

Az Amazon ma bejelentette, hogy a világszerte online megrendelt cikkek száma alapján a 2019-es kiberhétfő ismét az eddigi legsikeresebb egynapos bevásárlónapnak bizonyult a vállalat történetében. A cég ügyfelei szerte a világon rekordmennyiségű árut vásároltak a hálaadás napjától (Thanksgiving: minden év novemberének negyedik csütörtökje, 2019-ben november 26-a) az azt követő első hétfőig (az ún. „Cyber Monday” [kiberhétfő], azaz a kedvezményes online vásárlások napja) tartó időszakban: a széles termékválasztékból válogatva több millió terméket rendeltek meg. A vásárlók által az online Amazon üzletekben világszerte megvett Amazon eszközök száma is milliós nagyságrendű növekedést mutatott az előző év azonos időszakához képest. A legkeresettebb cikkek az Echo Dot és az Alexa hangvezérelt asszisztenssel használható Fire TV Stick 4K voltak.

„Arra törekszünk, hogy az idei ünnepi időszakban minden eddiginél kényelmesebb vásárlást biztosíthassunk ügyfeleink számára, mivel az idei ajándékvásárlási szezon meglehetősen rövid lesz” – nyilatkozta Jeff Wilke, az Amazon Worldwide Consumer egységének vezérigazgatója. „Nagy örömünkre szolgál, hogy továbbra is egyre több fogyasztó látogat el az Amazon weboldalára, hogy böngésszen kínálatunkban és megvásárolja az ünnepi ajándékokat. Ezúton is szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek és alkalmazottainknak szerte a világon, hogy ez az ünnepi bevásárló hétvége minden eddiginél sikeresebb volt.”

Az ünnepi hétvége kedvenc árucikkei:
– Játékok: LEGO Star Wars Darth Vader’s Castle (Darth Vader kastélya), a Monopoly társasjáték Disney Frozen 2 (Jégvarázs 2.) kiadása és a Hasbro játékok közül a Jenga, a Guess Who és a Candy Land Kingdom of Sweet Adventures.

– Divatcikkek: Carhartt Acrylic Watch férfi sapka és a Champion Powerblend Fleece férfi kapucnis pulóver.

– Háztartási cikkek: Echo Dot, Alexa hangvezérelt asszisztenssel használható Fire TV Stick, 7,5 literes Pot Duo80 gyorsfőző kukta, 23andMe Health + Ancestry Service: személyes genetikai DNS teszt, L.O.L. Surprise! Winter Disco Bigger Surprise és iRobot Roomba 675 robotporszívó.

– Szépségápolási termékek: Oral-B Genius Pro 900 elektromos fogkefe, a Lagunamoon Top 6 illóolaj-ajándékcsomag és a L’Oreal Paris Voluminous Makeup Lash Paradise szempillaspirál.

– Élelmiszerek: A Whole Foods Markettől minden eddiginél több pulykát vásároltak a fogyasztók a hálaadás időszakában. Az Amazon Fresh-től és a Whole Foods Markettől rendelt áruk közt a Honeycrisp alma, a citrom és az avokádó vezette a listát.

(OTS)