A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Lufi 970*250
Praktiker 300*300

Az Amazon vevői rekordmennyiségű terméket vásároltak a kiberhétfő keretében (2. rész)

Acapella 640×480

A vásárlók az idei ünnepi hétvégén rekordmennyiségű Amazon eszközt vettek a világ minden országában. A globális adatok alapján a hétvége az okos háztartási eszközök vásárlása szempontjából is kimagasló volt, mivel az Amazon üzletekben több millió okos háztartási eszközt (ideértve az iRobot Roomba 675 robotporszívót, a Furbo kisállatfigyelő kamerát és a Wemo Mini okos csatlakozóaljzatot) rendeltek a vevők. Globális összesítésben az Amazon által a legnagyobb mennyiségben eladott eszközök az Echo Dot és az Alexa hangvezérelt asszisztenssel működtethető Fire TV Stick 4K voltak.

Ultragyors és INGYENES élelmiszer-kiszállítás

A Prime tagok számára az Amazon Fresh és a Whole Foods Market díjmentes és gyors élelmiszer-kiszállítást biztosít. A rendelhető árucikkek közt szerepel az ünnepi menü elkészítéséhez szükséges szinte minden élelmiszer, kezdve a tenger gyümölcseitől a különféle húsokig, illetve a zöldségektől és a snackektől egészen az alapvető élelmiszerekig. A megrendelők választhatnak az egy- és két órán belüli kiszállítás közül. Azoknak a Prime előfizetőknek, akik annak a több mint 2000 nagy és kisebb városnak az egyikében élnek, ahol az élelmiszer-kiszállítási szolgáltatás igénybe vehető, lehetőségük van meghívást igényelni arra, hogy az Amazon Fresh vagy Whole Foods Market termékeit kiszállítással rendelhessék meg.

A halogatók „paradicsoma”

Azon felül, hogy az összes Amazon ügyfél igénybe veheti több mint 100 millió termék esetében az ingyenes kiszállítást, a Prime tagok az USA-ban több mint 10 millió olyan árucikk közül is rendelhetnek, amelynek kiszállítását az Amazon egy napon belül, díjmentesen biztosítja számukra (Prime Free One-Day Delivery), és több millió tétel esetében 46 nagyvárosban és körzetükben a rendelés napján való kiszállítási szolgáltatás (Same-Day Delivery) igénybe vétele révén már a rendelés napján kézbe vehetik a megvásárolt terméket

Minden eddiginél több kiszállítási opció

Az idei ünnepi szezonban az ügyfelek számos Amazon Hub létesítményben juthatnak hozzá a megrendelt árukhoz, ideértve a több ezer, különféle üzletekben (Rite Aid, GNC és Stage) működő csomagfelvételi pontot az USA-ban, ahol a Counter szolgáltatást biztosító személyzettől vehetik át csomagjaikat, továbbá egy hozzájuk közeli Health Mart független gyógyszertárba is kérhetik a kiszállítást. Ugyanakkor több tízmillió termék könnyen és kényelmesen igényelhető kiszállítását biztosítja az Amazon az ország 900 városában a Locker vagy a Locker+ automata csomagpontok révén.

A Prime tagok 50 amerikai egyesült államokbeli városban és azok környékén igénybe vehetik az Amazon Key elnevezésű szolgáltatása használatával a biztonságos és kényelmes csomagkiszállítást. Azok a Prime előfizetők, akik nem szeretnék elrontani a meglepetést azzal, hogy az ajándékba vásárolt árut olyankor szállítják ki számukra, amikor otthon tartózkodik az azzal megajándékozni kívánt családtagjuk, az Amazon Day szolgáltatás használatával kiválaszthatják a számukra megfelelő kiszállítási napot.

(OTS)