A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Praktiker 970*250
Roche 300*300

A Mary Kay inspiráló szerepet játszik a 2020-as tavaszi/nyári divatheteken Európában

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A Mary Kay sminkmesterei öt országban, 173 divatbemutatón adtak ízelítőt a 2020-as tavaszi/nyári szépségápolási trendekből. A Mary Kay Inc. továbbra is meghatározó szerepet játszik a szépségápolási ágazatban az ukrán és fehérorosz divathéttel, az oroszországi Mercedes-Benz divathéttel és a Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban megrendezésre kerülő pozsonyi divatnapokkal való hosszú távú együttműködése révén.

„A szépségiparban elismert innovátornak számító Mary Kay és vezető szépségápolási szakértői ízelítőt adtak a 2020-ban Európában megrendezésre kerülő divathetek során a kifutókon várható trendekből” – nyilatkozta Tara Eustace, a Mary Kay európai régióért felelős elnöke. „A divathetek kifutói tökéletes alkalmat kínálnak az inspiráló ötletek megosztására és innovatív megoldásaink bemutatására a divatvilág többi szereplőjének, valamint a legújabb sminkelési trendek megismertetésére ezekben az országokban.”

Tervezők, véleményvezérek, hírességek, sminkmesterek, szépségápolási bloggerek és divatlapok szerkesztői vettek részt azon az öt rendezvényen, amelyeken a Mary Kay a 2020-as tavaszi/nyári szezon divatheteinek hivatalos szépségipari partnereként volt jelen.

„A Mary Kay Global Design Studio-t több mint 10 évvel ezelőtt hoztuk létre azzal a céllal, hogy a divatágazat különféle szereplőivel szerte a világon létrejövő együttműködés révén hozzájáruljunk az új szépségápolási trendek kialakításához, az innováció elősegítéséhez és a kreativitás és az egyediség támogatásához” – mesélte Sheryl Adkins-Green, a Mary Kay Global Design Studio marketing igazgatója és kreatív és inspirációs vezetője. „A divathetek során a sminkmesterek a Mary Kay-jel együttműködve meghatározták a következő szezon trendjeinek fő irányvonalait. A szépségápolás iránt érdeklődők így megismerhetik a 2020-as tavaszi/nyári évadban a kifutókon látható sminkeket, és a rendelkezésükre bocsátott inspiráló ötletek alapján akár ki is alakíthatják saját egyedi sminkjüket.”

(OTS)