A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Újház 970*250
M-gel 300*300

Az innovatív gyermekoktatási módszereket kidolgozó LEGO® Education új, gyakorlati STEAM oktatási termék kiadásával ünnepli fennállásának 40. évfordulóját

acapella 640×480

A LEGO Education új, az általános iskola felső évfolyamai számára készített LEGO® Education SPIKE™ Prime megoldást kínál és kiírta a pályázatot a 2020. évi LEGO Education Master Educator Programban való részvételr. A LEGO® Education alapítása 40. évfordulója alkalmából megjelentette legújabb, világszerte elérhető oktatási megoldását, a LEGO® Education SPIKE™ Prime-ot. A SPIKE Prime LEGO építőelemeket, egy programozható, több porttal rendelkező központi egységet, érzékelőket és motorokat tartalmaz, és használatát a Scratch kódnyelven alapuló, lenyűgöző SPIKE alkalmazás biztosítja.

A termékhez rendelkezésre áll továbbá 32 óraterv is. A LEGO Education 1980-ban való megalapítása óta úttörőnek számít az olyan gyakorlati megközelítésen alapuló oktatási eszközök kidolgozása terén, amelyek újfajta módokon támogatják a tanulókat a tudományos, műszaki, mérnöki, művészeti és matematikai ismeretek (azaz az angol „science”, „technology”, „engineering”, „arts” és „math” szavak kezdőbetűiből álló mozaikszóval, STEAM) hatékony elsajátításában, és a most kiadott termék a legújabb megtestesítője a cég hagyományosan innovatív megoldásainak.

A LEGO Education SPIKE Prime megjelenését nagy várakozás kísérte, mióta a LEGO Education 2019 áprilisában hírt adott az új termék tervezéséről. A SPIKE Prime intuitív, adaptív és a tanulók figyelmének lekötését és a tevékenységekbe való bevonását maximálisan biztosító termék, amely amellett, hogy növeli a diákok önbizalmát, hozzásegíti őket azoknak az alapvető STEAM ismereteknek és a 21. században szükséges készségeknek az elsajátításához is, amelyekre szükségük lesz ahhoz, hogy a munkavállalókkal szembeni követelmények rendkívül gyors változása közepette is sikeresen végezzék majd munkájukat. A LEGO Education SPIKE Prime január 14-től megvásárolható 329,95 USA dolláros áron, és január 22-25-én bemutatásra kerül Londonban megrendezésre kerülő oktatástechnológiai kiállításon, a Bett Show-n (British Educational Trade and Technology Show).

(OTS)

Fotó: James PondUnsplash