A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
acapella 970×250
Gancia 300*300

Összeolvadt a CollabNet VersionOne és a XebiaLabs egy integrált, agilis DevOps platform létrehozása céljából

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Az egyesüléssel létrejött vállalat élére új vezérigazgató kerül, akinek feladata a vállalat következő növekedési szakaszba való átvezetése lesz. A TPG Capital által támogatott ügylet egy vállalkozásokat segítő, piacvezető, integrált, agilis DevOps platform létrehozását célzó, átfogó átalakulási stratégia részét képező lépés. Az agilis tervezési és kollaboratív fejlesztési megoldások terén vezetőnek számító CollabNet VersionOne (a továbbiakban „CollabNet”) és fejlesztések kiadásának levezénylésével, szoftverek/alkalmazások üzembeállításával és folyamatos leszállításával foglalkozó, piacvezető XebiaLabs ma bejelentette, hogy a két vállalat egyesült. Az összeolvadás, amelyet a TPG Capital támogatott, egyesíti a CollabNet termékfejlesztési (agilis tervezés és vállalati verziókezelési) területét a XebiaLabs értékesítési/forgalmazási (fejlesztések kiadásának levezénylése, szoftverek/alkalmazások üzembeállításának automatizálása) tevékenységeivel, egy agilis, a végpontok közti teljes spektrumot lefedő, vállalati DevOps platform létrehozása céljából.

Az ügyletet lezárulását követően az újonnan létrejött vállalat élére Ashok Reddy, az ágazatban veteránnak számító, korábban a Broadcom egyik vezető tisztviselőjeként tevékenykedő szakember került, aki a CollabNet VersionOne-t mintegy öt éven át sikeresen irányító, de most pozíciójáról családi és személyes okokból lemondó Flint Brentont követi a vezérigazgatói székben. Az egyesüléssel létrejött vállalat elnöke Derek Langone, a XebiaLabs jelenlegi vezérigazgatója lett, a pénzügyi vezetői posztra pedig Stephen Gregorio, a XebiaLabs ügyvezető alelnöke és pénzügyi vezetője került.

„A CollabNet és a XebiaLabs egyesülése eredményeként létrejött új cég a vállalati ügyfelek számára végponttól végpontig terjedő átláthatóságot és kezelési lehetőségeket tud biztosítani, amelyek manapság elengedhetetlenek a gyors, megbízható és biztonságos szoftverfejlesztéshez, és amelyek hozzásegítik őket vállalkozásuk digitális átalakításához és üzleti teljesítményük növeléséhez” – magyarázták a TPG Capital képviselői, Nehal Raj és Art Heidrich. „Hálásak vagyunk Flint Brentonnak a cégért végzett hatékony munkájáért, és nagy várakozással tekintünk az Ashokkal, Derekkel és csapatukkal való együttműködés elé, melynek célja egy vezető vállalati DevOps platformot biztosító cég létrehozására irányuló stratégiai célunk mihamarabbi teljesítése.”

(OTS)

Fotó: You X Ventures, Unsplash