A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Polacsek 970*250
Roche 300*300

A hagyományos banki megoldások helyett válasszon jobbat

finn wellness 640*360

Az önkéntes szerveződés eredményeként létrejött pénzügyi megoldások terén vezetőnek számító ClubSwan.com kiterjeszti innovatív alternatív banki tevékenységeit, melynek köszönhetően az összes kulcsfontosságú globális piacon jelen lesz. A digitális eszközök/kriptovaluták forgalmának globális növekedése képviselte kihívások közepette a hagyományos pénzintézetek számára meglehetősen nehéz feladat olyan új megoldások kidolgozása, melyek segítségével innovatív és valóban előnyös módon tudnak értéket képviselő szolgáltatásokat nyújtani lakossági és vállalati ügyfeleiknek, a ClubSwan.com azonban lépést tartva a piaci változásokkal folyamatosan fejleszti termékeit, hogy biztosítsa az ezeknek az új eszközöknek a kezeléséhez szükséges hatékonyságot, és kielégítse ügyfeleinek azokat az igényeit, amelyekre a hagyományos bankok nem tudnak megoldással szolgálni.

A hagyományos bankoknál szinte már nem is lepődik meg az ügyfél, ha lezárják a számláját, ha elutasítják az általa kezdeményezett tranzakciókat, vagy ha lehetetlenül hosszú időt kell várnia arra, hogy kézhez kapja a használni kívánt forrásokat (ha egyáltalán hozzájuk tud jutni), és ráadásul nem állnak rendelkezésére olyan megbízható megoldások sem, amelyek a kriptoeszközök és a hagyományos valuták biztonságos kezelését egyaránt lehetővé tennék számára – legalábbis ez volt a helyzet mostanáig. Most azonban világszerte rendelkezésre áll egy jobb, a hagyományos banki ügyletek helyett más megoldást kínáló lehetőség, amely kipróbált, igazoltan megbízhatóan működik, és kifejezetten az olyan ügyfelek számára készült, akiknek a globális valuták és kriptoeszközök kezelésére egyaránt alkalmas, modern, intuitív és innovatív alternatív banki termékre van szükségük.

A ClubSwan.com olyan világszerte igénybe vehető, innovatív alternatív banki megoldás, amely áthidalja a hagyományos és a kriptovaluták világa közti szakadékot: biztosítja a kritpovalutáról hagyományos (fiat) valutára való átváltásokhoz a kriptovaluta-ökoszisztémába való belépési, illetve kilépési platformot (mely eddig összesen 1 milliárd USA dollár (1 000 000 000,00 USD) értékű átváltáshoz szolgált alapul). Ez a globális tagsággal rendelkező szervezet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen bonyolítsanak tranzakciókat anélkül, hogy bármiféle tokent kellene vásárolniuk a költések vagy az ökoszisztéma használatával járó kiadások fedezése céljára.

A ClubSwan természetes módon kapcsolja össze a fiatvaluták és a kriptovilág likviditását – megoldást adva a kriptovaluta-használók számára már régóta fennálló problémára. Egyedi lifestyle szolgáltatásaival (ideértve az ugyanazon a platformon keresztül elérhető, nagykereskedelmi árakon való utazást, a megbízható alternatív banki szolgáltatásokat, a kriptovaluták hagyományos valutákra való zökkenőmentes átváltásának lehetőségét, és egyéb előnyök rendkívül széles palettáját) a ClubSwan globális, diszruptív technológiája alapvető változásokat indít el a fintech és a banki ágazatban világszerte.

– A szervezet tagjai egy világszerte elfogadott debit kártyát kapnak, amelyet használhatnak ATM-ekből való pénzfelvételre, üzletekben való vagy online fizetésre egyaránt, és amelyet a szervezetbe történő belépést követően pár napon belül már ki is szállít számukra a DHL futárszolgálat.
– Könnyen feltölthetnek, kezelhetnek vagy átutalhatnak számos valutát azonnal vagy minimális átfutási idővel
– Kedvezményes árakon utazhatnak – jelentős árengedménnyel vehetik igénybe a legnépszerűbb utazási célpontok szolgáltatásait a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésre álló Concierge (ügyintéző) csapat segítségével.
– A tagsági viszonyuk hatályba lépését követően gyakorlatilag késedelem nélkül kezdhetnek pénzügyi ügyleteket lebonyolítani.

(OTS)

Fotó: Thought Catalog, Unsplash