A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Becmol 970*250
Köki 300*300

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2019-es év negyedik negyedévében, illetve egészében elért pénzügyi eredményeit

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

A vállalat a Zynga megalapítása óta az eddigi legmagasabb negyedéves és éves árbevételt és foglalási volument érte el. A működési cash flow 263 millió USA dollár, amely az előző év azonos időszakában elért pénzáramláshoz képest 56%-os növekedést képvisel, és a 2011 óta elért legjobb éves működési cash flow. A 2019-ben elért kimagasló eredmények biztos alapot adnak a további növekedésre a 2020-as évben.

A Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma közzétette a 2019. évi negyedik negyedévben, illetve a 2019. december 31-én végződő teljes évben elért pénzügyi eredményeit a vezetőség által kiadott és a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalára feltöltött, befektetőknek szóló negyedéves bevételi tájékoztató levélben (Q4 2019 Quarterly Earnings Letter).

„A vállalat 4. negyedévben elért igen jó teljesítménye hozzájárult ahhoz, hogy a Zynga kiemelkedően sikeres évet zárjon. A több évet felölelő időszakra vonatkozó növekedési stratégiánk alapját az élő (live) szolgáltatások képezik, és elsősorban ezeknek köszönhető az idén elért, a cég létrejötte óta az eddigi legmagasabbnak számító éves bevétel és foglalási volumen” – mondta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. „A 2019-ben elért dinamikus fejlődésnek köszönhetően a vállalat számára minden feltétel biztosított ahhoz, hogy 2020-ban is sikeresen tovább növekedjen. Az élő szolgáltatásokat tartalmazó termékportfóliónkban várhatóan ötről hatra nő az örökös franchise-ok száma, és az idei év második felében valószínűleg új játékokkal is megjelenünk a piacon. A növekedés további gyorsításának elősegítésére több lehetőség is kínálkozik a cég számára tehetséges csapatok alkalmazása és további franchise-ok megszerzése révén.”

(OTS)