A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
EfEf 970*250
Finn wellness 300×300

A Moody’s díjmentesen biztosít a nagyközönség számára kutatási információkat a koronavírus hitelezésre és a gazdasági életre gyakorolt hatásairól

acapella 640×480

A Moody’s Corporation (NYSE:MCO) globális, integrált kockázatelemző cég díjmentesen elérhetővé teszi a nagyközönség számára a koronavírusnak (COVID-19) a hitelezésre és a gazdasági életre gyakorolt hatásaira vonatkozó kutatási eredményeit és nézeteit egy kifejezetten erre a célra létrehozott weboldalon (moodys.com/coronavirus).

A folyamatosan frissített weboldal a vállalat különböző egységeinek meglátásait összesíti, és információforrásként szolgál a piaci szereplők számára ahhoz, hogy jobban megértsék a járvány kitörésének pénzügyi következményeit. A weboldalon elérhető összes tartalom, ideértve a Moody’s COVID-19-cel kapcsolatos online szemináriumait is, díjmentesen áll a nagyközönség rendelkezésére.

„Tudatában vagyunk annak, hogy egy olyan időszakban, amelyet a piac nagy mértékű változékonysága és bizonytalansága jellemez, az átfogó és naprakész információk rendkívül fontosak” – magyarázta Rob Fauber, a Moody’s Corporation operatív vezetője. „A Moody’s küldetése az, hogy olyan megbízható elemzéseket és szabványokat biztosítson, amelyek segítik a döntéshozókat abban, hogy magabiztosan hozzák meg döntéseiket. Ezért hozzáférést biztosítunk a Moody’s gazdasági és hitelelemzési erőforrásaihoz, hogy támogassuk a velünk kapcsolatban álló érdekcsoportokat szerte a világon a COVID-19-cel kapcsolatosan kialakult bizonytalan piaci helyzet nyomán felmerülő kihívások leküzdésében.”

A Moody’s már több mint 100 jelentést és egyéb tartalmakat publikált a COVID-19-nek a kibocsátókra, piaci szektorokra és földrajzi régiókra gyakorolt hatásairól, ideértve a Moody’s Investors Service és a Moody’s Analytics által készített elemzéseket is.

(OTS)