A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Becmol 970*250
Újház 300*300

Albérletkezelés kevesebb érintkezéssel a KiadLakkal

acapella 640×480

Az albérletek bérbeadása, bérlése a koronavírus idején is komoly feladatot ró a bérbe adókra. Begyűjteni a számlákat, leolvasni az óraállásokat, elintézni a kifizetéseket.

A kevesebb érintkezéssel járó albérletkezelésre nyújt megoldást a KiadLak.com rendszere. A KiadLak.com-on lehetőség van egy albérleti profil létrehozására, amit utána feltölthetünk a lakók, szolgáltatók, óraállások adataival. Nyomon követhetővé válnak a bérleménnyel kapcsolatos pénzügyek.

A KiadLak ingyenes csomagja bárki számára elérhető. Akár a bérlők, akár a bérbe adók is igénybe vehetik. Ez a csomag tartalmazza az alapszolgáltatásokat egy személyes használatra. Itt rögzíthetők lakók, bérleti díjak, szolgáltatók. Több bérlő esetén a díjak eloszthatók a bérlők között.

A KiadLak csoportos csomagja lehetővé teszi a számlaképek, óraállások feltöltését, valamint a bérlők meghívását a felületre (ez által ők is fel tudják tölteni a számlaképeket, közműórák képeit). A csoportos csomag segít nyilvántartani a szerződéseket is.

Akik szeretnének a befektetésükkel komolyabban foglalkozni, azoknak a prémium csomagban elérhető Befektetés kalkulátor nyújt segítséget. Ebben a csomagban érhetők el a karbantartási, hibajelzési modul és az albérlet leltár.

A koronavírusra való tekintettel a fájlfeltöltést és online kapcsolattartást támogató csoportos csomag július 1-ig ingyenesen elérhetővé vált.

(OTS)

Fotó: Roberto Nickson, Unsplash