A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Köki 970*250
Heszperidák 300*300

A Walton befektetői számára 21,3 millió kanadai dollár értékű kifizetés teljesítését hagyta jóvá

acapella 640×480

A Walton, amely elsősorban ingatlanbefektetésekkel és földtulajdon-kezeléssel foglalkozik, örömmel jelenti be, hogy a Walton által kezelt szervezetek (ideértve a Roll-Up Corporationt (RUC), a McConachie Asset Management Corporationt, a U.S. Dollar 1 Corporationt, a U.S. Dollar 2 Corporationt és a WIGI Restructured Bond Corporationt) által befektetői számára teljesítendő, összesen 21 315 034 kanadai dollár értékű (osztalék-) kifizetést hagyott jóvá áprilisban.

A vállalat 2020. április 24-én 8,3 millió kanadai dollár értékű kifizetést teljesített a Roll-Up Corporation (RUC) részvényesei számára. Az előfejlesztés alatt álló telkeket/földterületeket tulajdonló/kezelő 132 kanadai szervezet összeolvadásával létrehozott, több mint 27 000 részvényessel rendelkező RUC kezelője a Walton Global Investments, Ltd. A RUC az Amerikai Egyesült Államok és Kanada legfontosabb gyorsan növekedő piacain összesen mintegy 8700 hektárnyi előfejlesztés alatt álló telekben/földterületben rendelkezik tulajdonrésszel.

A Waltonhoz tartozó McConachie Asset Management Corporation 5 515 035 kanadai dollár értékű kifizetést teljesített a McConachie Asset Management kötvénytulajdonosainak 2020. április 30-án. Ez a kifizetés magában foglalt tőkevisszafizetést és kamatkifizetéseket egyaránt. A McConachie egy Edmonton városában (Alberta állam) a Walton projektmenedzserként való közreműködésével folyó lakóingatlan-fejlesztési projektet kezelő vállalat. A Walton a tavalyi évben elvégzett minden főbb építési tevékenységet, és szerződéssel rendelkezik az összes hátralévő telekre vonatkozóan. A Walton továbbra is figyelemmel kíséri a COVID-19-járvány következtében kialakult helyzetet és annak a fejlesztési projektre gyakorolt esetleges hatásait.

A Walton jóváhagyása alapján ugyanakkor 2020. április 4-én a U.S. Dollar 1 Corporation további 924 999,97 kanadai dollár, a U.S. Dollar 2 Corporation pedig 274 999,94 kanadai dollár értékű kifizetést teljesített.

Végül pedig a WIGI Restructured Bond Corporation (WIGI RBC) 2020. május 5-én 6 300 000 kanadai dollár értékű készpénzkifizetést teljesített, amely e szervezet részéről az első kifizetés volt.

„Ez a Walton által kezelt öt szervezet rendkívül dinamikusan fejlődött a 2020-as elejéig, és nagy örömünkre szolgál, hogy teljesíthetjük ezeket a kifizetéseket befektetőink számára. Vállalatunk továbbra is fokozott figyelemmel kíséri a COVID-19-járvány hatásait, és igyekszünk minél több ügyletet lezárni egyedi kilépési megoldásaink alkalmazásával. A Walton vagyonkezelési modellje kitűnő lehetőségeket kínál az építőcégek és a befektetők számára, és alig várjuk, hogy a 2020-as év során további ügyleteket zárhassunk le” – nyilatkozta Bill Doherty, a Walton Vállalatcsoport vezérigazgatója.

(OTS)

Fotó: Ciocan Ciprian, Unsplash