A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Roche 970*250
Gancia 300*300

Az American Express jelentős mértékben bővíti a meglévő Centurion utasvárókat

finn wellness 640*360

Az American Express bejelentette, hogy a cég jól ismert Centurion utasváróinak (Centurion Lounge) bővítését tervezi, továbbá elindít egy „The Centurion Lounge Commitment” elnevezésű programot, melynek keretében egy sor új egészségvédelmi és biztonsági protokollt és intézkedést léptet életbe. A protokollok és eljárások az összes Centurion Lounge-ban bevezetésre kerülnek e várók újranyitásakor (amely egyes repülőtereken október elején várható). A New York-i LaGuardia repülőtér (LGA) Centurion váróját áthelyezik egy nagyobb helyiségbe a vadonatúj B terminál épületében, és a cég korábbi bejelentésének megfelelően a Las Vegas-i McCarran Nemzetközi Repülőtér (LAS) Centurion várója is kibővítésre kerül és új dizájnt kap.

„Kártyabirtokosaink és alkalmazottjaink egészsége, biztonsága és kényelme továbbra is az egyik legfontosabb prioritás számunkra” – nyilatkozta Alexander Lee, a Travel Experiences & Benefits egység alelnöke. „Úgy gondoljuk, hogy az utazás alapvető része kártyabirtokosaink életének, és hozzájuk hasonlóan mi is nagy izgalommal várjuk a napot, amikor újra lehetséges lesz az utazás a világ minden tájára. Reméljük, hogy hamarosan ismét üdvözölhetjük majd kártyabirtokosainkat Centurion váróinkban.”

A New York-i LaGuardia repülőtéren és a Las Vegas-i McCarran Nemzetközi Repülőtéren működő Centurion Lounge átalakítása 2021-ben fejeződik be. A kibővített várókban egy sor új kényelmi szolgáltatás várja majd a kártyabirtokosokat, amelyek élvezetesebbé teszik a repülőtéri tartózkodást az utazások újbóli lehetővé válásakor.

Az American Express ugyanakkor elindította az év második felében a New York-i John F. Kennedy repülőtéren, a londoni Heathrow repülőtéren és a Denveri Nemzetközi Repülőtéren megnyitandó legújabb váróinak kialakítását célzó munkálatokat is.

Bár a Centurion várók a COVID-19-járvány miatt továbbra is zárva vannak, az American Express elindított egy „The Centurion Lounge Commitment” elnevezésű programot annak érdekében, hogy biztosítsa kártyabirtokosai és alkalmazottjai biztonságának és egészségének fokozottabb védelmét a várók újranyitását követően. A kártyabirtokosokat új egészségvédelmi és biztonsági eljárásokkal igyekszenek védeni, mint például az egymástól távolabbi ültetés, a váróban egyidőben tartózkodó utasszám korlátozása, gyakoribb takarítás, arcmaszk viselésének előírása a váróban való tartózkodás időtartamára, büfé helyett felszolgált ételek, illetve egyéb intézkedések. Az érintésmentes bejelentkezés céljára a kártyabirtokosok letölthetik az American Express® Appot, és használhatják annak mobil bejelentkezés (Mobile Check-in) funkcióját.

Forrás: OTS

Fotó: businesswire.com