A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Köki 970*250
Acapella 300×30

A videóágazat meghatározó, globális szereplője, a Brightcove új, merész márkaarculatot vezet be

finn wellness 640*360

A vezető szervezetek által a videóágazatban szaktekintélynek, valamint megbízható és innovatív szolgáltatónak tekintett Brightcove teljesen új vizuális megjelenéssel teszi még vonzóbbá márkája platformját.

Az üzleti vállalkozások számára biztosított, videókkal kapcsolatos megoldások és szolgáltatások terén globális vezetőnek számító Brightcove Inc. (NASDAQ: BCOV) ma bejelentette, hogy egy teljes mértékben újragondolt, újratervezett márkaarculatot vezet be, ideértve a cég megújult pozicionálását és hangját, valamint egy merész, új grafikus megjelenést.

A márkaarculat átalakítására egy olyan időszakban kerül sor, amelyben a videó mind a fogyasztók, mind pedig a legkülönfélébb szektorokba tartozó vállalkozások körében teljes mértékben elfogadott, általános kommunikációs eszközzé vált. A megújult megjelenés ugyanakkor nagyobb hangsúlyt ad a vállalat küldetésének is, miszerint a cég a videós platformon folyó kommunikáció terén globális szinten is meghatározó, iránymutató szerepet kíván játszani a videók lejátszását biztosító szolgáltatóként, illetve a videók megosztása, bevételi forrásként való kiaknázása és a videók által nyújtott fogyasztói élmény alakítása terén, miközben piacvezető technológiájával biztosítja ügyfelei céljainak elérését.

A Brightcove több mint 15 éve a videóágazat fontos szereplője, és számos, a médiaszervezetek és vállalkozások által ma már világszerte használt újítás és díjnyertes technológia és szolgáltatás úttörője. Ma, amikor a videók alkalmazása rendkívüli módon felgyorsult és az ágazat exponenciális növekedést mutat, az új, dinamikus márkaarculattal a Brightcove azokat az állhatatos erőfeszítéseket szeretné jelképezni, amelyekkel folyamatosan igyekszik a videó kínálta lehetőségek határait kitolni, és egyben megerősíti arra irányuló elkötelezettségét, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsa ügyfeleinek történeteik elmondásában.

„Ez az időszak fordulópontot jelent az ágazat számára: a videó iránt jelentkező igény hihetetlen lehetőségeket kínál azoknak a márkáknak, amelyek megértik, hogy a videó milyen fantasztikusan hatékonyan használható eszköz az emberek egyesítésére, elkötelezésére és a kommunikációra” – magyarázta Jeff Ray, a Brightcove vezérigazgatója. „Ügyfeleink közt megtalálhatók a világ leginnovatívabb vállalatai, és mi rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy partnerük lehetünk a fontos pillanatokat nyújtó tartalmak létrehozásában és ügyfeleikhez való eljuttatásában. Márkánk átalakításának célja a vállalat eddigi fejlődésének eredményeként kialakult, mai, modern identitásunk, ambícióink és az azok iránt a vállalatok való elkötelezettségünk tükrözése, amelyek a videót üzleti kommunikációjuk központi eszközének tekintik.”

A több mint 50, az ágazat egészének fejlődését meghatározó szabadalommal rendelkező Brightcove számára a videó az alfa és az omega – ez a legfontosabb üzenet, amelyet a vállalat egyértelműen közvetít márkaarculata mostani átalakításával. Legyen az műsorszórási vagy publikációs, marketing vagy vállalati kommunikációs célokat szolgáló, virtuális rendezvényeket vagy élő streaminget biztosító videó – a Brightcove csapata büszkén mondhatja, hogy a videókkal kapcsolatos összes feladat elvégzésének terhét leveszi partnerei válláról, és még nem találkozott olyan, videóval kapcsolatos kihívással, amelyet nem tudott volna megoldani, vagy a megoldása céljából új megoldást kidolgozni.

(OTS)

Fotó: Joey Huang, Unsplash