A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Becmol 300×300

A Schachermayer digitalizálja a szerződéskezelést a Fabasoft segítségével

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

A Schachermayer szerződéses adatbázisaként a Fabasoft Contracts-ot használja korunk digitális igényeinek kielégítése érdekében. A felhőalapú megoldás támogatja a meglévő IT licencmegállapodások és az azokon alapuló szerződéses kötelezettségek folyamatvezérelt kezelését is. Az egész vállalatra kiterjedő folyamatoptimalizálás eredményeként idő és pénz takarítható meg.

A nagykereskedő azzal a kihívással találta szemben magát, hogy az IT szerződéseket tartalmazó és az évek során folyamatosan növekvő, rendkívül kaotikus irattárát egyetlen, átlátható alkalmazással kellene felváltania. Most a Fabasoft Contracts-nak köszönhetően a Schachermayer egy igen biztonságos, centralizált platformot használ a szerződések tervezetének elkészítésére és a szerződések kezelésére, illetve archiválására. Az automatizált esemény- és határidő emlékeztetők rendkívül egyszerűvé és megbízhatóvá teszik a szerződéses kötelezettségek és lejárati határidők figyelemmel kísérését. Az iOS és Android rendszereken használható dedikált alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy bárhol elvégezhessék munkájukat okostelefonjuk, táblagépük vagy okosórájuk segítségével. Továbbá a fejlett elektronikus aláírási funkciónak (amely megfelel az elektronikus azonosításról és bizalmi szolgáltatásokról szóló eIDAS rendelet előírásainak) köszönhetően a felhasználók rendszerkiesések nélkül készíthetnek szerződéseket, melyeket jogilag kötelező erejű aláírással is elláthatnak.

„A rendszer intuitív funkcióinak használatával rendkívül rövid idő alatt feltöltöttük összes meglévő IT licencszerződésünket a Fabasoft Contracts platformra. Ennek eredményeként az olyan szerződéses adatokhoz, mint például a felmondási idő, most már a cégen belül bárhonnan hozzá lehet férni, és nem kell azokat e-mailben továbbítani. Ez hihetetlen idő- és költségmegtakarítást biztosít” – lelkesedett a Schachermayer technológiai vezetője, Andreas Obermüller.

(OTS)

Fotó:  DocuSign, Unsplash