A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Henkel 300*300

Átadták „Az év cégvezetője” díjakat

Acapella 640×480

A Behaviour HR-magazin átadta „Az év cégvezetője” díjakat. Az elismerésben azok a cégvezetők részesülhettek, akiknek ambíciója és sikervágya rendíthetetlen, példaértékű karrierútja pedig inspirációt jelenthet a jövő generációi számára. A kisvállalati kategóriában Boros László (Magnus Aircraft Zrt.), a középvállalati kategóriában Kanalovics Balázs (Wärtsilä Hungary Kft.), a nagyvállalati kategóriában pedig Tárai Gábor (Wellis Magyarország Zrt.) nyerte el a címet a szakmai zsűri értékelése alapján.

Az eseményt Dr. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára nyitotta meg. „Sokan úgy tartják, a mesterek kora lejárt. A Behaviour HR-magazin korábbi címlapinterjújának főszereplője, Prof. Dr. Bagdy Emőke szerint ez egyáltalán nem igaz. Én is úgy vélem, hogy most van csak igazán nagy szükségünk rájuk. Olyan bizonytalan világot élünk, amelyben mindennél nagyobb szükségünk van a mesterek bölcsességére, türelmére, alázatára és erejére. Olyan fantasztikus emberekre, akikre a szakmai tudásukon túl az emberi kvalitásaik miatt is felnézhetünk és akik értéket teremtenek közösségüknek. A Behaviour magazin mindezt megérezve, jó példával járt elöl, és idén első alkalommal hirdette meg >>Az év cégvezetője<<versenyt” – mondta Dr. György László.

A versenybe ajánlás útján kerülhettek be a cégvezetők. A közel kéthónapos jelölési időszakot követően rendkívül illusztris mezőny állt rajthoz. Közel ötvenen, az üzleti élet kiválóságai mérették meg magukat a versenyben. Olyan cégek vezetői indultak a megmérettetésen, mint a Waberer’s-Szemerey Logisztikai Kft., a Wellis, a Grundfos, a Bosch, vagy éppen a Shell.

(OTS)