A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Polacsek 970*250
Becmol 300×300

Olcsón visszaállíthatod autód belsejének a csillogását

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Az autó belső részének újra csillogását visszaadhatod házilag különféle eszközök és tisztítószerek segítségével. Itt van néhány lépés és tipp:

  1. Porszívózás: Első lépésként távolítsd el a por és a szennyeződések a kárpitokról és a szőnyegekről egy erős porszívóval. Használj kisgépet a nehezen elérhető helyeken is.
  2. Bőrtisztító: Ha az autódban bőr ülések vannak, használj bőrtisztítót, hogy eltávolítsd a szennyeződéseket és visszaállítsd a bőr eredeti ragyogását. Vigyázz, hogy olyan tisztítószert válassz, amely kifejezetten autó bőr kárpitokhoz készült.
  3. Műanyag- és vinyltisztító: A műanyag és vinil felületek tisztítására használj autóspecifikus tisztítószert. Ezzel az eszközzel eltávolíthatod a por és a foltokat, és visszaadhatod az eredeti színüket.
  4. Üvegtisztító: Tisztítsd meg az ablakokat és a tükröket üvegtisztítóval. Ügyelj arra, hogy ne hagyj foltokat vagy csíkokat a felületen.
  5. Kis részek tisztítása: Az autó belső részén található kisebb részek, például kapcsolók és légbeömlők tisztításához használj kisméretű ecseteket és pamut pálcikákat.
  6. Légszűrő csere: Ha még nem cserélted ki a belső légszűrőt, tedd meg. Ez segít a friss levegő bejuttatásában az autóba.
  7. Frissítő illatok: Használhatsz autóspecifikus légtisztítókat és illatosítókat, hogy kellemes illatot biztosíts az autó belsejében.
  8. Szellőztetés: Rendszeresen szellőztesd ki az autót, hogy friss levegő áramoljon be, és az autó belseje ne érezze magát zártnak és fülledtnek.

Ezek az egyszerű lépések és eszközök segítenek visszaadni az autó belső részének frissességét és csillogását.